Herbalife - RESPONSABILITATE SOCIALĂ

Înfiinţată în 1994 de către fondatorul Herbalife, Mark Hughes, HFF se dedică îmbunătăţirii vieţii copiilor, prin crearea de programe şi prin ajutorarea organizaţiilor non-profit care hrănesc copii defavorizaţi. HFF, de asemenea, de multe ori sprijină eforturile de ajutorare în cazul catastrofelor naturale, cum ar fi recentul cutremur din Haiti.

Din 2005, HFF se mândreşte cu proiectul Casa Herbalife, un program care furnizează hrană sănătoasă, în parteneriat cu organizaţiile care hrănesc copii. Acest program, de ajutorare a copiilor defavorizaţi, este denumit Casa Herbalife, după numele unui orfelinat înfiinţat de HFF, în Brazilia, în anul 1998 şi care este sprijinit de către Companie şi în ziua de azi.

Astăzi, peste 80 de programe au fost înfiinţate pe cele şase continente!


Cu ce este HFF diferită faţă de alte fundații caritabile?

Atunci când invităm o organizație să se alăture familiei noastre Herbalife, facem un angajament să oferim sprijin până când nu va mai exista necesitatea. Sprijinind nevoile copiilor din programele noastre Casa Herbalife, aducem mai mult decât finanțare prin încurajarea oferită de familia noastră Herbalife din întreaga lume.

Împreună, schimbăm viețile copiilor aflați în dificultate.

Membrii Herbalife Independenţi, angajaţii și prietenii Herbalife sprijină HFF și pentru a continua acest mare proiect, vom aduna şi mai multe fonduri la nivel local și regional.
ro-RO | 23.07.2019 15:11:10 | NAMP2HLASPX01