Sponsorizări
Herbalife se mândreşte cu statutul de sponsor oficial în domeniul nutriţiei pentru mai mult de 250 de atleţi, echipe si evenimente sportive de talie mondială printre care Cristiano Ronaldo, LA Galaxy și Triatlonul de la Los Angeles. Herbalife este sponsorul global in nutriție al unor sportivi de top care promovează în permanență importanța unui stil de viață activ și sănătos.
Herbalife se concentrează să creeze parteneriate cu echipe și atleți care consumă produsele noastre pentru a atinge cele mai înalte performanțe sportive! În anul 2014, Herbalife România are onoarea de a anunța primii doi sportivi români sponsorizați: Anca Bucur, dublă campioană a concursului Miss Fitness Universe în 2011 și 2013 și Ciprian Bălănescu, multiplu campion național de Duatlon și Triatlon olimpic.

Află mai multe despre Sponsorizările Sportive Herbalife accesând HerbalifeSports.com

Cristiano Ronaldo
Anca Bucur
Ciprian Balanescu
Echipa FC Viitorul
Cristiano Ronaldo

Fotbal, Spania

Herbalife este Partener Global în Nutriţie al lui Cristiano Ronaldo. "Cred cu tărie în importanţa nutriţiei corecte pentru mine ca om, atât pe teren, cât şi în afara acestuia." Cristiano Ronaldo.

Herbalife Sports

Fitness, România

Herbalife este Partener Global în Nutriție al Ancăi Bucur, dubla câștigătoare a concursului Miss Fitness Universe în 2011 și 2013.

Ciprian-bicicleta 1

Triatlon, România

Herbalife este Partener Global in Nutriție al lui Ciprian Bălănescu, multiplu campion național la duatlon și triatlon olimpic, vice-campion balcanic la triatlon olimpic și campion balcanic la duatlon.

Echipa FC Viitorul

Fotbal, România

Herbalife este Partener Global în Nutriţie al echipei FC Viitorul, patronată de Gheorghe Hagi. „Suntem onorați de faptul că Herbalife se alătură dorinței noastre de a face performanţă și sperăm ca împreună să obținem rezultate notabile atât pe plan intern, cât și internațional." a declarat Gheorghe Hagiro-RO | 23.07.2019 15:56:04 | NAMP2HLASPX04