Angajamentul Științific

Comitetul Consultativ în Nutriţie (NAB)

Pentru a face ca Herbalife să devină cel mai renumit brand de nutriţie din lume, Comitetul nostru consultativ este în permanentă extindere şi include experți de top din întreaga lume din domeniul nutriției și sănătății, care educă și instruiesc cu privire la principiile de nutriție, activitate fizică și un mod de viață sănătoasă, având în focus "nutriţia". NAB este prezidat de Profesorul David Heber, Ph.D. . Steve Henig Ph.D. este Director ştiinţific Herbalife, responsabil de cercetarea şi dezvoltarea produselor companiei. Laureatul Premiului Nobel în Medicină Louis Ignarro, Ph. D. este un membru al Consiliului Consultativ în Nutriţie (NAB) al Herbalife, care consiliază compania cu privire la progresele din domeniul științei în nutriție. NAB include experți din regiunea EMEA. Aceştia sunt Marion Flechtner-Mors, Ph.D. din Germania, profesorul Lazlo Halmy din Ungaria, profesorul Alla Pogozheva, Ph.D. din Rusia, Julián Álvarez García din Spania, Joaquim Caetano din Portugalia și profesorul Sitaras Nikolaos, Ph.D. din Grecia.

Angajamentul Herbalife faţă de ştiință și inovaţie

Laboratorul Herbalife de Nutriţie Celulară și Moleculară Mark Hughes este dedicat pentru exploatarea frontierelor nutriționale ca o modalitate de a ajuta omenii să-şi atingă potențialul optim în domeniul wellness. În 2003, Herbalife a ajutat la crearea Laboratorul Herbalife de Nutriţie Celulară și Moleculară Mark Hughes în cadrul Centrului pentru Nutriţie Umană de la UCLA*, ca parte a misiunii sale de a avansa în domeniul științei nutriționale prin cele mai progresive tehnologii de cercetare și dezvoltare disponibile.

* Universitatea din California, Los Angeles nu promovează produsele sau serviciile specifice, în conformitate cu politica sa.

Produsele Herbalife și Centrul Știinţific

Herbalife a deschis recent un modern Centru de Ştiinţă şi Produse în Plaza Herbalife din zona South Bay în Los Angeles. Sub conducerea lui Steve Henig, Ph.D., Director Ştiinţific Herbalife, o echipă de cercetători dedicaţi şi oameni de știință folosesc tehnologii avansate, inclusiv un laborator senzorial, pentru a crea produse Herbalife de talie mondială, poziţionând Herbalife în fruntea companiilor care produc cele mai bune produse din domeniu din lume.

Cercetare & Dezvoltare

Herbalife s-a angajat să seteze standardele prin care toate companiile de nutriție sunt măsurate. Noi contribuim la avansarea știinţei în nutriție prin cercetarea științifică realizată în lume. Din 2003 am crescut cheltuielile pentru cercetări și dezvoltare pentru a avansa procesul de dezvoltare a produselor.

În 2011, compania a cheltuit aproximativ 25 milioane de dolari pe domenii științifice de R & D, operațiuni tehnice, probleme ştiinţifice, de asigurare a controlului calității, siguranța și conformitatea produselor. Compania a cheltuit suplimentar 11 milioane de dolari pe diverse lucruri legate de nutriție, licențierea produselor și strategia de aprovizionare.

În Herbalife, există 180 oameni de ştiinţă, diintre care 19 doctori (Ph. D). Personalul companiei este completat cu 30 de consultanţi ştiinţifici, toţi doctori (Ph. D). Din ianuarie 2011 până în martie 2012, compania a inițiat 12 studii clinice, dintre care cinci se referă în mod specific la produsul Formula 1.

Notă: Formula 1 este un produs existent, care nu este inclus la cheltuielile de Cercetare şi Dezvoltare raportate în conformitate cu normele actuale FASB, care permit numai cheltuielile care urmează să fie clasificate ca R&D, dacă acestea se referă la produse noi sau produse existente care au fost "semnificativ" modificate.


ro-RO | 23.07.2019 15:29:27 | NAMP2HLASPX04